tisdag 5 april 2011

Nu händer det något!

Jo, som jag skrivit på infon ska jag här försöka dokumentera min väg till en frisk rygg...
Efter många, många olika turer inom sjukvården, med läkare som säger olika saker, läkare som inte vet vad de pratar om, läkare som gissar, läkare som inte tror på mig osv, listan kan göras lång så känns det som om någonting äntligen händer!

De senaste 5 åren har jag alltså i varierande grad plågats av min rygg som egentligen bara blivit successivt sämre och sämre men jag har kämpat på, med piller, med träning och försökt leva livet ändå så gott det går.
För ca 2 år sedan nådde jag verkligen botten och har sedan dess inte kunnat arbeta, ständigt varit fullproppad med piller och bara koncentrerat mig på att orka med varje dag och leva ett någorlunda hyfsat liv...

Varje läkare jag träffat har sagt, "det är bara att vänta, det blir bättre" eller "sådant här tar tid" eller "du vet, om du verkligen rörde så mycket på dig som du säger att du gör så skulle du vara bra nu" (verkligen min favorit, snacka om att trycka ned någon i skorna) eller "vi får prova en ny smärtlindring" eller "nej det behövs ingen ny MR" listan kan göras huuuuuur lång som helst!

Men så nu, efter mycket, mycket, mycket om och men ska jag på torsdag göra en ny MR och efter det måndagen den 11 april få träffa en ryggspecialist, en riktig sådan, inte en allmänortoped - det tog bara 5 år!

Så nu sätter jag allt hopp jag har kvar till att ryggspecialisten kan hjälpa mig att få tillbaka mitt liv, ett liv utan värk (jag har vid det här laget glömt bort hur det känns att inte ha ont)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar